ارتقاء دکتر قربانی
ارتقاء رتبه دکتر مصطفی قربانی از استادیاری به دانشیاری

با توجه به پیشینه علمی و افتخارات دکتر مصطفی قربانی، رییس مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر رتبه ایشان از استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت. در این خصوص دکتر نوری سپهر طی پیامی این موفقیت را  به ایشان تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر قربانی مدیر محترم توسعه و ارزیابی تحقیقات

ارتقای مرتبه شما از استادیاری به دانشیاری آنهم در سنین جوانی و ابتدای خدمت نشان از شایستگی های,شما دارد . یقیناً با تلاش و کوششی که در شما سراغ دارم به همراه دیانت و صداقت ، آینده ای درخشان را به لطف الهی خواهید داشت .  توفیق شما را از درگاه خداوند بزرگ خواهانم .

دکتر محمد نوری سپهر
                                                                                                                                          معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه